Wie zijn wij

Missie

Cadans Coaching heeft als missie om mensen te ondersteunen bij hun zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Jezelf ontwikkelen is een voortdurend proces. Wanneer je jezelf steeds beter leert kennen, zowel je krachten als je valkuilen, leer je ook steeds beter kennen wat wel en niet bij je past en vergroot je je keuze­mogelijkheden.

Jezelf leren kennen kan soms confronterend zijn, echter brengt het je vaak mooie, nieuwe inzichten waardoor je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.

Door het vergroten van zelfkennis en zelfinzicht wordt het zelfbeeld versterkt. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kun je steeds beter zelf sturing geven aan jouw leven.

 

Visie

Ons uitgangspunt is dat je de antwoorden en oplossingen voor jouw vragen al in je hebt. Het paard en ik helpen je om die antwoorden en oplossingen aan de oppervlakte te krijgen. Op een integrale manier werken we aan het vergroten van jouw zelfredzaamheid. We zetten je (weer) in jouw kracht, door gebruik te maken van jouw mogelijkheden en talenten. Waar nodig helpen we je om jouw mogelijkheden en talenten te ontdekken.

 

 

Ieder dier en ieder mens is uniek. Een paard is een paard, jij bent jij.

Ons Team

Jenny Sijbers

ontwikkelingspsycholoog, coach
en eigenaar Cadans Coaching

Na mijn master Ontwikkelings­psychologie heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan binnen de jeugdzorg en systeemgericht werken.

 

De een leert vooral met zijn hoofd, de ander meer door te doen en/of te voelen. Binnen de reguliere hulpverlening wordt vaak voornamelijk nog veel gepraat. Ik was op zoek naar een meer ervaringsgerichte manier om mensen meer in contact te brengen met zichzelf en hun omgeving. Deze manier heb ik gevonden in het coachen met behulp van paarden (Equine Assisted Coaching).

Paddy

mede-coach
  

Paddy is een vriendelijke, zachtaardige 15-jarige Irish Cob. 

Hij is rustig, lief en geïnteresseerd in mensen. Hij is dan ook uitermate geschikt als coach paard.

SANDOR

mede-coach
 

Sandor is 17-jarige kruising (Halflinger x Belg). Hij is erg nieuwsgierig. 

Hij houdt van spelen en kan enkele trucjes.

Ethiek / Gedragscode

Cadans Coaching is aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties:

– KREAC: kwaliteitsregister voor equine assisted coaches;

CAT: beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten

– SKJ: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

 

Ik hanteer de daar opgestelde richtlijnen, waaronder de ethische code en klachtenregeling.